طرز تهیه ی بستنی موچی

 

طرز تهیه ی بستنی موچی

بستنی موچی یکی از محبوب ترین بستنی ها در آسیا, هاوایی و ایالت متحده می باشد.  اگر شما بستنی موچی دوست دارید بهتر است هر چه سریع تر طرز تهیه ی آن را یاد بگیرید.

بستنی موچی

مواد لازم :

بستنی با طعم دلخواه

۱۰۰ گرم ( ۵/۴ پیمانه ) آرد برنج

۱۸۰ میلی لیتر آب

۵۰ گرم ( ۴/۱ پیمانه ) شکر

نشاسته ی ذرت

 

مراحل

 

  1. اجازه دهید بستنی کمی در دمای اتاق بماند تا نرم شود. بستنی ها را با استفاده از قاشق به شکل توپ درست کنید. هم چنین می توانید برای این کار از قاشق مخصوص استفاده کنید. مجددا بستنی ها را درون فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
  2. آب و آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. باید کمی حالت خمیری پیدا کنند. شکر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا حل شود.
  3. خمیر را با پلاستیک بپوشانید. به مدت دو دقیقه مواد را درون ماکروویو قرار دهید. پلاستیک را بردارید و مواد را کمی مخلوط کنید.
  4. مجددا پلاستیک را روی مواد بکشید و به مدت ۳۰ ثانیه درون ماکروویو قرار دهید. مواد را از ماکروویو خارج کنید و هم بزنید.
  5. تخته ی کار خود را با پلاستیک بپوشانید.
  6. سپس سرتا سر تخته ی کار خود را با نشاسته ی ذرت بپوشانید. اطمینان حاصل کنید که همه ی نقاط تخته ی کار پر شده باشد تا خمیر به پلاستیک نچسبد.
  7. خمیر را روی تخته ی کار بگذارید و زمانی که کمی سرد شد آن را صاف کنید.
  8. کمی نشاسته ی بیشتر روی خمیر بپاشید.
  9. خمیر را به ده قسمت برش دهید.
  10. یک تکه خمیر را بردارید و کف دستتان صاف کنید, سپس یک عدد توپک بستنی وسط آن قرار دهید و خمیر را ببندید. این کار را برای بقیه نیز انجام دهید.
  11. مجددا بستنی ها را درون فریزر قرار دهید تا سفت شوند. هنگامی که بستنی ها سرد شد می توانید آنها را نوش جان کنید.

 

آماده کردن بستنی موچی, آموزش درست کردن بستنی موچی, بستنی خوشمزه آسیایی, بستنی موچی با طعم عالی, بستنی هاوایی, چگونه بستنی موچی درست کنیم, طرز تهیه ی بستنی موچی,