طرز تهیه ی بشقاب داغ پنیری

 

طرز تهیه ی بشقاب داغ پنیری

بشقاب داغ غذای فوق العاده خوش طعمی است و برای یک میان وعده ی دو نفری بسیار دلچسب است. اما بشقاب داغ پنیری از آن هم خوش مزه تر است. حتما این میان وعده را امتحان کنید!

 

مواد لازم :

یک بسته نودل

۱ پیمانه خامه ترش

۱۸۰ گرم پنیر خامه ای

۲/۱ پیمانه پیاز خرد شده

۱ حبه سیر خرد شده

۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

رب گوجه فرنگی به میزان لازم

۱ قاشق چایخوری پونه

۴/۱ فنجان پنیر پارمسان

۴/۱ قاشق چای خوری فلفل فرنگی

۱ قاشق چای خوری نمک

فلفل به میزان لازم

پنیر چدار

 

مراحل :

 

  1. نودل ها را طبق دستور پخت روی بسته بپزید و آبکشی کنید.
  2. خامه ترش و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید.
  3. پیاز و سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  4. گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه تفت دهید و مطمئن شوید که گوشت کاملا پخته شده باشد.
  5. کمی رب, پونه, پنیر پارمسان, فلفل فرنگی و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
  6. به مدت ۱۰ دقیقه مواد را بپزید.
  7. در ظرف مشخص شده, نیمی از نودل و ترکیب خامه ترش و گوشت چرخ کرده را بریزید .
  8. مرحله ی قبل را مجددا تکرار کنید و روی آن را با پنیر چدار بپوشانید.
  9. روی مواد را با پلاستیک بپوشانید و از شب تا صبح در یخچال بگذارید.
  10. سپس مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ( ۱۷۷ درجه ی سانتی گراد ) قرار دهید.
  11. قبل از سرو کردن غذا به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا بشقاب داغ کمی سرد شود.
  12. پایان !
آموزش آماده کردن بشقاب داغ پنیری, بشقاب داغ پنیری, بشقاب داغ پنیری لذیذ, چگونه بشقاب داغ پنیری درست کنیم, دستور پخت بشقاب داغ پنیری خوشمزه, طرز تهیه ی بشقاب داغ پنیری, فست فود,