طرز تهیه ی تورتیای میوه ای

 

طرز تهیه ی تورتیای میوه ای

برای درست کردن این دسر خوشمزه بهترین سیب, هلو و گلابی را آماده کنید. شما می توانید این تورتیای خوشمزه را به صرف صبحانه نوش جان کنید. این دسر خوشمزه با یک لیوان شیر طعم فوق العاده ای دارد.

تورتیای میوه ای

مواد لازم :

۴ عدد تورتیای ۸ اینچی

۲ عدد هلو، گلابی و یا سیب متوسط

۴/۱ قاشق چای خوری دارچین

۲ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای

۲ قاشق غذا خوری شیر

شکر به صورت اختیاری

 

مراحل

 

  1. تورتیا ها را در فر یا ماکروویو گرم کنید.
  2. قبل از ادامه ی کار فر را در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ( ۱۷۷ درجه ی سانتی گراد ) گرم کنید.
  3. میوه هایی را می خواهید استفاده کنید, انتخاب کنید. میوه ها را پوست بکنید و به تکه های کوچک برش دهید.
  4. میوه های خرد شده را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر بخش را روی یک تورتیا بگذارید.
  5. شکر قهوه ای و دارچین را در کاسه ی کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
  6. شکر قهوه ای را روی میوه ها بریزید.
  7. از جایی که میوه ها را گذاشته اید, تورتیا ها را رول کنید.
  8. تورتیا ها را روی کاغذ روغنی بگذارید.
  9. کمی تورتیا ها را با استفاده از چاقو برش دهید تا بخار بتواند از آن خارج شود.
  10. کمی شیر روی تورتیا بریزید و به دلخواه شکر قهوه ای اضافی را روی آنها بپاشید.
  11. اجازه دهید تورتیا به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بپزند.
  12. قبل از سرو تورتیا اجازه دهید کمی سرد شوند. هم چنین می توانید زمانی که تورتیا کاملا سرد شدند آنها را میل کنید.
اموزش پخت تورتیای میوه ای, تورتیای میوه ای, چگونه تورتیای میوه ای درست کینم, دستور تهیه ی تورتیای میوه ای, دسر خوشمزه تورتیای میوه ای, دسر فوق العاده, دسر لذیذ تورتیای میوه ای, روش آماده کردن تورتیای میوه ای, طرز تهیه ی تورتیای میوه ای, طریقه ی درست کردن تورتیای میوه ای,