طرز تهیه ی راویولی نوتلا

 

طرز تهیه ی راویولی نوتلا

 

راویولی نوتلا یک ترکیب شیرین و خوشمزه است. این دسر برای شام فوق العاده است!

راویولی نوتلا

 

مواد لازم :

۱۶ عدد خمیر وانتان

۱ عدد تخم مرغ

۱ فنجان نوتلا

روغن گیاهی سرخ کردنی

اسپری روغن

پودر قند ( و دیگر مواد برای تزئین )

 

مرحله اول :

 

  1. یک لایه پلاستیک روی قالب بکشید. با این کار می توانید اطمینان حاصل کنید که راویولی به قالب نمی چسبد.
  2. کمی روغن گیاهی روی پلاستیک بپاشید.
  3. یک عدد تخم مرغ درون کاسه بشکنید و آن را کنار بگذارید.

 

مرحله دوم :

 

  1. یک عدد خمیر وانتان را روی میز پهن کنید. با استفاده از برس مخصوص کمی تخم مرغ روی سطح خمیر بمالید.
  2. یک قاشق غذا خوری Nutella را وسط خمیر وانتان بگذارید.
  3. خمیر را به صورت مورب تا کنید. اطراف خمیر رایولی را فشار دهید تا کاملا بسته شوند.
  4. این مرحله را تکرار کنید تا همه ی راویولی ها آماده شوند.

مرحله سوم :

 

  1. فر را در حرارت متوسط گرم کنید.
  2. کمی روغن گیاهی درون ماهیتابه بریزید.
  3. بسته به سایز ماهیتابه می توانید در لحظه چندین راویولی را سرخ کنید.
  4. اجازه دهید هر طرف راویولی به مدت ۴۵ ثانیه پخته شود.
  5. راویولی های پخته شده را روی حوله کاغذی بگذارید.
  6. برای اینکه راویولی کاملا پخته شود می توانید آن را درون فر قرار دهید. راویولی ها را در دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۱۰۰ درجه سانتیگراد) فر قرار دهید.
  7. کمی پودر قند روی راویولی ها را بپاشید.

می توانید برای تزئین روی راویولی ها دارچین, توت فرنگی یا خامه بریزید.

 

آموزش درست کردن راویولی نوتلا, چگونه راویولی نوتلا درست کنیم, دستور تهیه ی راویولی نوتلا, دسر خوشمزه راویولی نوتلا, دسر راویولی نوتلا, طرز تهیه ی راویولی نوتلا,