طرز تهیه ی سس با طعم باقالی

 

طرز تهیه ی سس با طعم باقالی

این دستور پخت برای گیاهخواران بسیار مناسب است, به خصوص اگر مهمان گیاهخوار دارید.

 

سس با طعم باقالی

مواد لازم :

۱ کیلوگرم باقالی

۱۲۰ گرم پنیر خامه ای ( از پنیر های مخصوص گیاهخواران استفاده کنید.)

۱ قاشق غذا خوری جعفری تازه، خرد شده

۳ قاشق غذاخوری آب لیمو

نمک

فلفل

 

مراحل

  1. پوست باقالی ها را جدا کنید.
  2. باقالی ها را درون قابلمه بریزید و روی آنها آب بریزید تا کاملا درون آب قرار بگیرند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا باقالی ها کاملا بپزند.
  3. باقالی های پخته را درون آبکش بریزید. اجازه دهید کمی سرد شوند.
  4. مواد را درون غذا ساز بریزید. بقیه ی مواد را به باقالی ها اضافه کنید.
  5. همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
  6. مواد را با استفاده از قاشق از غذا ساز خارج کنید و درون کاسه بریزید.
  7. مواد را حداقل به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شوند. درب ظرف را محکم ببندید تا مواد بوی دیگر غذا های یخچال را به خود نگیرند.
  8. سس را سرو کنید! می توانید این سس را به همراه سبزیجات خام , کراکر یا نان تست میل کنید!

 

اموزش تهیه ی سس با طعم باقالی, دستور تهیه ی سس با طعم لذیذ باقالی, سس با طعم باقالی, سس با طعم خوشمزه باقالی, طرز تهیه ی سس با طعم باقالی,