طرز تهیه ی مافین بلوبری

 

طرز تهیه ی مافین بلوبری

مافین بلوبری دسر خوشمزه ایست که می توانید آن را در وعده ی صبحانه نیز مصرف کنید. این مافین برای افرادی که عاشق بلوبری هستند عالی است. مافین بلوبری را به همراه قهوه و میوه نوش جان کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.

مافین بلوبری

مواد لازم :

۱ فنجان ماست معمولی یا ماست کم چرب

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

¼ فنجان روغن ذرت

½ قاشق چای خوری عصاره ی وانیل

۲ فنجان آرد

½ فنجان شکر سفید

۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

½ قاشق چای خوری جوش شیرین

¼ قاشق چای خوری نمک

۱ و ¼ فنجان بلوبری تازه

مرحله اول : آماده سازی خمیر

  1. قبل از شروع کار, فر را در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید. از این زمان برای آماده کردن خمیر استفاده کنید.
  2. ماست, تخم مرغ, روغن و عصاره ی وانیل را داخل کاسه بریزید.

توجه داشته باشید استفاده ی بیشتر از عصاره ی وانیل خمیر را خراب نمی کند و اگر دوست دارید می توانید کمی بیشتر بریزید.

  1. آرد, شکر, بیکینگ پودر, جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ی متوسط بریزید.
  2. مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید اما زیاده روی نکنید.
  3. به آرامی بلوبری را به مواد اضافه کنید.
  4. درون قالب مافین کاغذ روغنی بگذارید و حدود ۳/۲ از قالب را با خمیر پر کنید.
  5. مافین ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه مافین ها را بررسی کنید. یک عدد خلال دندان وارد مافین کنید و آن را خارج کنید. اگر خلال تمیز از درون مافین خارج شد یعنی کاملا پخته است در غیر این صورت چند دقیقه بیشتر آن را درون فر قرار دهید.
  6. اجازه دهید مافین ها سرد شوند, سپس آنها را روی ظرف بچینید.
  7. پایان

 

 

 

آموزش تصویری پخت مافین بلوبری, چگونه مافین بلوبری درست کنیم, دستور تهیه ی مافین بلوبری, دستورالعمل مافین بلوبری, دسر خوشمزه مافین بلوبری, دسر مافین بلوبری, طرز تهیه ی مافین بلوبری, طریقه ی پخت مافین بلوبری,